Paste your Google Webmaster Tools verification code here

CASA JOIA: HET ULTIEME VAKANTIE PARADIJS VAN DE ALGARVE!

‘Iedere dag wakker worden met het geluid van fluitende vogels en zachte zomerbriezen…’

Casa Joia biedt u de ultieme vakantie accommodatie op een zeer idyllische, rustgevende plek in Monte Judeu – gelegen aan de rand van het lieve stadje Lagos (ALGARVE).

Casa Joia is rijk omgeven door natuur, panoramische uitzichten en tropische sferen. Het ideale paradijs voor iedereen die even aan zijn of haar dagelijkse routine wil ontsnappen en opzoek is naar ontspanning.
Het grote zwembad, de sauna en douches in de gemeenschappelijke buitenruimte zijn toegankelijk voor alle 4 de accomodaties – inclusief zonnebedden en grote badhanddoeken.

Casa Joia verwelkomt mensen over de hele wereld en laat je thuis voelen terwijl je van huis bent. Een verscholen oasis, zonder  te ver verwijderd te zijn van het levendige Algarve en haar mooiste stranden, traditionele restaurants, hippiemarkten en winkels(±10 minuten met de auto).

Hoe het begon
Hetty en Patrick vielen jaren geleden al als een blok voor de Algarve. Na heel wat zomervakanties te hebben doorgebracht in hun eerste vakantiehuis in Odiáxere, beseften beiden dat Portugal meer als hun thuis begon te voelen dan Nederland.  Bij het zien van Casa Joia viel alles op zijn plek, en besloten zij in het diepe te springen en hun droom waar te maken.

Contact ons

Telefoon : +31 655155736

Email: casajoiaportugal@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/casajoiaportugal/?fref=ts

Instagram: @casa.joia.portugal